Loader Image

Egyesületünk azért hoztuk létre, hogy a rászorulókon segítsünk!

Rászorulón nemcsak a hajléktalanokat értjük. Sajnos a mai világban rengeteg olyan család él, akiknél hiába dolgozik akár anyuka és apuka is, mondjuk nevelnek még 1-2-3 gyermeket is. A fizetésük sajnos csak a lakhatás (albérlet vagy lakáshitel) és a rezsiköltség kifizetésére elég, élelemre már nagyon kevés jut. Nekik is – mindenkinek, akinek szüksége van – helyezzük ki az Enni adok ételdobozokat!

Az ételdobozok ötlete nem a miénk. Az országban számos hasonló ételdoboz került már elindításra, de a lelkesedés elfogyott, így ma már ezek a dobozok sokhelyen csak dísztárgyként működnek. Természetesen vannak ebben is kivételek.

Az Enni adok dobozaink működését helyi önkéntes csapatokkal, a folyamatos kapcsolattartással, promóciókkal, támogatók keresésével segítjük, így a dobozaink sosem üresek!

Az Enni adok dobozok mellett minden egyéb módon is igyekszünk segíteni a rászoruló felnőtteken, gyermekeken és családokon. A nagy melegben ásványvizet osztottunk, az iskolakezdéshez tanszert gyűjtöttünk és osztottunk ki. Sportlehetőségeket igyekszünk biztosítani azoknak a gyermekeknek, akiknek a családja nem tudja megfizetni a külön edzések díját. Korrepetálások beindítását is tervezzük, hogy azok a gyermekek is ugyanolyan eséllyel tanulhassanak az iskolákban, akiknek a szülei nem tudják finanszírozni a magántanárok óradíját!

Sok-sok ötletünk van még! Bármilyen segítséget szívesen fogadunk!

Ha segíteni szeretnél, keress minket!

Ismerd meg tagjainkat!

Team Image
Smudláné Fazekas Margit (Gitka)

Elnök

Gitka vagyok, 2 fiúgyermek anyukája. Születésem óta Budatétényben (Budapest XXII. kerületében) élek és dolgozom. 2 fiúgyermek anyukája vagyok. Privát foglalkozásom könyvelő és adótanácsadó, saját vállalkozás keretein belül dolgozom.

Nagyon régóta az életem része a rászorulók segítése. Szeretném, ha a mi kis Re-Formáló csapatunk a sok-sok önkéntes, a lakosság és a támogató vállalkozások segítségével jelentős mértékben csökkenthetné a rászorulók napi megélhetési problémáit.

Vallom, hogy az emberek alapvetően jók, csak meg kell mutatni az utat, hogy ők is tudjanak segíteni!

Team Image
Kállai Kornélia (Kori)

Alelnök

Kori vagyok, 40 éves.
16 éve élek Budafokon a férjemmel és 3 gyerekünkkel. A Re-formáló mellett a szabadidőmben matektanárként tevékenykedem, vagy koraszülötteknek horgolok.
Nagyon fontosnak tartom, hogy segítsek azoknak, akiknek szükségük van erre, és fontos, hogy a segíteniakarást a gyerekeimnek is továbbadjam.

Team Image
Kóber György (Gyuri)

Alelnök

Kóber Gyuri vagyok. Tősgyökeres budafoki családba születtem. Jelenleg is óvóbácsiként dolgozom.

Szakmám miatt is fontos számomra fontos számomra, hogy segíthessek másokon, függetlenül attól, hogy valaki hova született, milyen a vallása vagy a bőrszíne, vagy, hogy a családjuk tagjai milyen nézeteket vallanak.

Ezért örülök annak, hogy barátaimmal közösen megalapítottuk a Re-Formáló Egyesületet, mert így közösen tudunk segíteni olyanokon, akik sajnos nem úgy élnek, ami minden embert megilletne.

Team Image
Nagy Etelka (Eti)

Felügyelőbizottság tagja

Nagy Etelka vagyok – filantróp és örök optimista. Két gyermekem van, marketing területen dolgozom. A jótékonyság, az elesettek megsegítése, a társadalmi felelősségvállalás mindig is fontos volt számomra.

Team Image
György Zita (Zita)

Felügyelőbizottság tagja

György Zitának hívnak, 47 éves. 2 fiú és egy lányka büszke anyukája lehetek és 8 éve egyedül nevelgetem Őket. Fodrászként dolgozom. Édesanyámtól örököltem a szakmát,annak szeretetét, és az üzletet ahol dolgozom.

Mivel gyerekeim már lassan felnőnek, így maradnak szabad kapacitásaim amivel a mi Re-formáló egyesületünket igyekszem erősíteni.

Team Image
Smudla Zoltán (Zoli)

Alapító tag

Smudla Zoltánnak hívnak és műszaki referensként dolgozom. A csoport tagjaként dolgozom azért hogy kevesebb olyan ember legyen kis hazánkban aki úgy éli meg napjait hogy nem jut megfelelő mennyiségű és minőségű ételhez. Üres zsebbel a nélkülözés mindennapjaiba temetkező emberek életének megsegítésére adtuk fejünket és ezzel szerencsére egyre több embernek irányt mutatunk. Nem dicsőségből tesszük amit teszünk hanem csak egyszerűen segíteni akarunk.