1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Bejövő hipertónia, Magas vérnyomás fiatal férfiaknál

Tartalom

  bejövő hipertónia

  A Veroval Compact Felkaros vérnyomásmérő készülék egyszerűen kezelhető és teljesen automata mérést tesz lehetővé. Comfort Air Technológia: Ez az innovatív Veroval® vérnyomásmérő a Comfort Air Technológiának köszönhetően kényelmes és kímélő mérést tesz lehetővé.

  Az első mérés alkalmával szükséges a mmHg-ig történő felfújás.

  bejövő hipertónia

  A további mérések alkalmával az inflációs nyomás egyénre szabott, és a korábban mért értékek alapján történik, azaz a készülék a mandzsettát csakis addig fújja fel, ameddig szükséges, elkerülve ezáltal a csukló szükségtelen elszorítását. A Veroval Compact Felkaros vérnyomásmérő készülék: Észleli és jelzi a szívritmuszavart A mért értékek könnyen leolvashatók a nagy kijelzőnek köszönhetően A mért értékek besorolása a kijelző bal oldalán található színskála alapján WHO besorolás 2 x memória kapacitás Tárolásra alkalmas táskával és 4 bejövő hipertónia 1,5 V AAA elemekkel szállítva Kényelmes, ergonomikus kialakítású univerzális mandzsetta cm-es felkarkörfogat esetén alkalmazható Az utolsó 7 nap reggeli és esti értékeinek az átlaga Klinikai validációval: Európai Hipertónia Társaság, Német Hipertónia Bejövő hipertónia Jogi Figyelmeztetés VN, GY: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

  bejövő hipertónia

  OT, GS: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem bejövő hipertónia a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

  bejövő hipertónia

  Szolgáltató az alkalmazás használata során esetlegesen fellépő szoftver, kommunikációs vagy egyéb váratlan technikai hibákért, a felületén megjelenő árakért, kedvezményekért, termékleírásokért, valamint azok tartalmáért és teljeskörűségéért felelősséget nem vállal.