Gondolatok az egészségről, táplálkozásról – segítség a gyógyuláshoz

Ezoterikus hipertónia

Tartalom

  ezoterikus hipertónia

  Gyógyulások alacsony vérnyomásból Artériás hipertónia Gyógyulását alacsony vérnyomás, keringési zavarok J. Gyógyszereket szedtem, akupunkturás kezelést kaptam, és sokat sportoltam. Semmi sem segített, vagy csak rövid ideig hozott enyhülést.

  ezoterikus hipertónia

  Amikor egyik nap elájultam az áruházban, nem mertem többé emberek közé menni. Bevezettek tanításába. Egy nappal később a panaszok teljesen eltűntek, sőt a vérnyomáscsökkentő tablettámat is elfelejtettem bevenni.

  ezoterikus hipertónia

  Semmiféle panaszom sincs azóta, a vérnyomásom is normális maradt. Gyógyulását alacsony vérnyomás, keringési zavarok N. Különösen éjjel volt a lábam és a kezem hideg és érzéketlen.

  A magasvérnyomás-betegség lelki háttere A hypertonia pszichoszomatikus szemléletének elfogadása a mai napig kisebb-nagyobb ellenállást vált ki a szakemberekből, mégis a kutatások egyértelműen azt bizonyítják, hogy a magas vérnyomás hátterében gyakran lelki eredetű problémák állnak. A szív- és érrendszeri problémák korunk egyik legelterjedtebb betegségei közé tartoznak, szakmai lapok gyakran népbetegségről beszélnek. Talán emiatt is kap egyre nagyobb figyelmet a magas vérnyomás témaköre is.

  Emiatt gyakran ébredtem fel, reggelre nagyon fáradt voltam. Bruno Gröning tanításába való bevezetésem után sok egyéb pana-szommal együtt a hideg- és zsibbadásérzés is eltűnt a karomból és a lábamból, újra csodálatosan tudok aludni.

  ezoterikus hipertónia

  Gyógyulását alacsony vérnyomás, keringési zavarok B. A gyógyszerek ellenére pl. Pholedrin-longoamelyeket a vérnyomás emelésére, a panaszok csökkentésére hányinger, szédülés, erős szívdobogás, egészen az ájulásig kaptam, a hosszabb ezoterikus hipertónia időszakokban mégis munkaképtelen voltam.

  ezoterikus hipertónia

  A bevezetésem és a rendszeres gyógyáram felvétele óta nincs már semmi panaszom. Gyógyszerekre már nincs szükségem.

  ezoterikus hipertónia